Міський голова відзначив Дениса Бережника за перемогу у Чемпіонаті України зі стронгмену (фото)

травня 26 / 2021
Сьогодні, 24 травня, міський голова Володимир Кащук вручив чемпіону особливу нагороду.

Так, за участі заступника міського голови Василя Сабадоша, керуючої справами виконавчого комітету ради Генрієтти Маханець та представників ГО “Хустщина – наш дім” відбулася зустріч міського голови із Денисом Бережником, який нещодавно став абсолютним чемпіоном України зі стронгмену у ваговій категорії більше 110 кг. Насамперед, найсильніший чоловік Хуста ще вчора і найсильніший чоловік України вже нині поділився враженнями від змагань та розповів з чого розпочалася його спортивна кар’єра. Відтак зав’язався цікавий діалог між атлетом і міським головою, який завжди всім серцем вболіває за тих, хто веде активний і здоровий спосіб життя, та всіляко їх підтримує на нелегкому шляху до вершини перемог. Адже вважає, що це неабиякий крок до розвитку територіальної громади у цілому.

“Загалом я дуже задоволений результатом і можу пишатися тим, що мені вдалося привезти нагороду такого рівня у місто Хуст, де я наразі проживаю і куди не так давно переїхали мої батьки. Скажу відверто, що на ці змагання, як і на будь-які інші, я налаштувався серйозно і, як і попередні, вони мають для мене свої особливості. Нині – це те, що я можу тримати у власних руках Кубок найсильнішої людини України-2021. Власне, цю перемогу я присвятив своїм батькам,” – поділився чемпіон-стронгмен Денис Бережник.

Також Денис пригадав свою першу участь у змаганнях зі стронгмену три роки тому, а потім й наступні чемпіонати серед атлетів. Каже, було непросто. Однак саме батьки, друзі і дівчина додавали сил тренуватися та рухатися далі, відтак досягати цілей і зрештою отримати найбажаніший титул чемпіона.

Власне, за вагомий внесок у розвиток спорту, пропаганду здорового, активного життя та з нагоди перемоги на Чемпіонаті України зі стронгмену, Денис Бережник нагороджений грамотою Хустської міської ради та почесною відзнакою “За вагомий внесок у розвиток міста”, а відтак йому вручено відповідне посвідчення і нагрудний знак.

Щирі вітання чемпіону та подальших перемог!


Пресслужба Хустської міської ради
Категорія : Спорт


Залишити Коментар