У Тячеві понад 350 борців зібрав Міжнародний турнір з греко-римської боротьби пам’яті Йосипа Болдижара

травня 23 / 2021

22-23 травня у спорткомплексі «Спорт Арена Тячів» відбувся Міжнародний юнацький турнір з греко-римської боротьби «Tyachiv cup-2021», присвячений пам’яті видатного тренера – Заслуженого працівника фізкультури і спорту України, Почесного громадянина м.Тячів Йосипа Болдижара.

Такі масштабні змагання відбулися за сприяння народного депутата України Василя Петьовки. Головним організатором турніру виступила ГО СК «Тячівські Вовки» (голова – Євген Мягкий). Також він став восьмим реалізованим у Тячівській громаді проектом за підтримки програми «Зміцнення міжсекторальної співпраці для соціальної згуртованості», що співфінансується ЄС та Британською Радою в Україні у партнерстві з ГО
«Молодіжна платформа» та Тячівською міською радою.

У змаганнях взяли участь понад 350 учасників з різних міст України, а також із Німеччини.
Юнаки мірялися силами у вікових групах: 2005-2006, 2008-2009, 2011-2012 рр.н.
Поєдинки були напружені та видовищні. Своїх фаворитів активно підтримували вболівальники.

Серед учасників було немало як досвідчених юних борців, так і новачків, які вперше вийшли на килим. В результаті серії сутичок визначилися переможці та призери змагань, які були винагороджені грамотами, медалями та кубками. Кількох спортсменів відзначили у спеціальних номінаціях – «За кращу техніку» , «За волю до перемоги».
У загальнокомандному заліку на третьому місці опинилася команда з м.Костопіль (Рівненська обл.), на другому місці – юні борці з Мукачева і перше місце вибороли господарі – збірна Тячева.

Переможці та призери були нагороджені кубками, медалями і грамотами. У церемонії нагородження взяли участь помічники народного депутата В.В.Петьовки Михайло Штефко і Степан Тулайдан, депутат Закарпатської облради Юрій Покорба, представники міської влади.
Організатори кажуть: надалі турнір з греко-римської боротьби пам’яті Йосипа Болдижара стане у Тячеві традиційним.


Категорія : Спорт


Залишити Коментар