Скандал навколо матчу "Минай" – "Шахтар": у мережі гадають, чому закарпатська команда закрилась у роздягальні

травня 07 / 2021
Донецький "Шахтар" здолав "Минай" у матчі 25 туру української Прем’єр-ліги з рахунком 4:0.

Поєдинок пройшов у Києві в четвер 6 травня.

Щоправда, ця гра мала усі шанси не відбутися. За пару годин до гри у ЗМІ з’явилася інформація, що "Минай" не приїде на НСК "Олімпійський" на матч із "Шахтарем". Втім, закарпатська команда таки прибула на стадіон, але із 40-хвилинним запізненням. Надалі з’явилася інформація, що гравці команди закрилися в роздягальні і не збираються виходити на гру.

Читайте також:
Гравці “Минаю” залишилися на дні турнірної таблиці УПЛ



Однією із основних причин демаршу гравців стала інформація, що за день до гри було зроблено багато ставок у букмекерських конторах на тотал гри більше 3,5 м’ячі, і в самій команді намагаються розібратися із ситуацією, зазначали в ЗМІ.

Згодом "Минай" все ж вийшов на гру. Матч розпочався із запізненням на 35 хвилин. Пізніше стало відомо, що "Минай" після матчу зробить офіційну заяву по подіях навколо початку самої гри.

Варто додати, що власник "Минаю" Валерій Пересоляк потрапив під санкції РНБО у боротьбі з контрабандою. Багато хто вважав, що після санкцій щодо Пересоляка "Минай" також матиме відповідні фінансові проблеми.

Що стосується самої гри, то "Минай" намагався щось протиставити "гірникам", але все марно.

Тим часом, у мережі гадають, чому закарпатська команда закрилась у роздягальні. Основна версія – можливі ставки на програш минайців. Головний редактор журналу "Футбол" Артем Франков поділився своєю версією подій, що трапились перед матчем 25-го туру УПЛ.
Категорія : Спорт


Залишити Коментар