Новини Закарпаття

Гравці “Минаю” залишилися на дні турнірної таблиці УПЛ



Зоря після емоційно складного і скандального поєдинку з Олімпіком вдома приймала Минай, який бореться за збереження місця в УПЛ.
Закарпатці грамотно вибудували гру в обороні і за перший тайм не дозволили команді Скрипника створити бодай один небезпечний момент біля воріт Поповича.

Після перерви активність в атакувальних діях обох команд суттєво зросла. У Миная виділялися Малепе і Угочукву, які своїми дальніми (і не дуже) ударами намагалися упіймати голкіпера луганців Мацапуру на помилці.

Зоря в конструктиві діяла значно цікавіше, але підводила реалізація. Якщо потужний дальній удар Юрченка Попович потягнув, то в моменті з виходом віч-на-віч Гладкого голкіпер Миная був відіграний форвардом господарів. Проте нападник команди Скрипника пробив не тільки повз голкіпера гостей, а й повз його ворота.

Читайте також:
«Минай» програв на виїзді «Зорі» і залишається на межі вильоту



Минай продовжив огризатися дальніми ударами. Сильно зі штрафного пробивав Ткачук – Мацапура зреагував.

На 68 хвилині Гладкий знову змарнував супершанс. Кочергін увірвався до штрафного майданчика гостей і відпасував під удар своєму форварду. Гладкий пробивав двічі. Але спочатку сам влучив у Петрусенка, а потім дав час півзахиснику заблокувати і другий удар.

Оборонна стіна Миная трималася до 81 хвилини, коли масовану атаку Зорі голом нарешті завершив Кочергін. Гладкий після подачі Фаворова скинув м’яч на Саядманеша, а той відкотив під удар Кочергіну. Півзахисник господарів на одному метрі хитнув суперника і пробив точно у дальній кут воріт Поповича. М’яч пролетів поміж ніг Ткачуку, тому і момент удару голкіперу закарпатців було видно погано – 1:0.

Після 24 зіграних ігор “Минай” займає останню позицію у турнірній таблиці, маючи в активі 18 залікових пунктів.
Перейти на сайт