Ужгород готується до введення в експлуатацію нового сучасного комфортного спортивного комплексу!

березня 05 / 2021

Йдеться про стадіон «Спартак» і будівлю для СДЮСШОР з футболу.

На території стадіону "Стартак" реконструювали колишній вокзал «Туризм». Сьогодні - це багатофункціональний спортивний комплекс європейського рівня. У ньому є все для повноцінного фізичного розвитку юних спортсменів – тренажерний зал, реабілітаційний центр, навчальні класи, гуртожиток і навіть музей видатних футболістів Закарпаття. Там будуть займатися вихованці СДЮСШОР з футболу.

Для реалізації цього амбітного проєкту з обласного бюджету виділили понад 8 млн грн. А також цей об'єкт увійшов до Президентської програми «Велике будівництво».

«Цей сучасний проєкт стане стежкою у майбутнє для тисяч юних спортсменів. Їм потрібна підтримка, щоб вони завжди досягали своїх цілей і перемагали», – наголосив Ігор Шинкарюк, заступник голови Закарпатської ОДА.

Цьогоріч ужгородському «Спартаку» виповнюється 120 років! Це один із найдавніших стадіонів в Україні! Відомо, що тут тренувалися відомі закарпатські спортсмени, а сьогодні займаються вихованці дитячо-юнацької спортивної школи з футболу (СДЮСШОР) – майбутні зірки та олімпійські чемпіони.
Категорія : Спорт


Залишити Коментар