"Минайці" здобули першу перемогу в матчі на зборах у Туреччині

лютого 07 / 2021
Про це повідомляють на сайті футбольного клубу.

"Минайці" здобули першу перемогу в матчі на зборах у Туреччині
«Минайці» доволі впевнено перемогли третю команду Північної Македонії з рахунком 2:1. Ми володіли перевагою протягом матчу, були швидшими та якісно комбінували. Могли забивати і більше 2 голів, але і цього вистачило для перемоги.

Прогнозовано, що в цьому поєдинку, на відміну від матчу з косоварами, наша команда вийшла у зовсім іншому складі – тренерський штаб повністю оновив стартову 11-ку. І грали за іншої схеми – в 3 центральних, 2 латералі, троє в центрі і 2 нападники – в тому числі, і Артем Мілевський.

Свіжість футболістів, які не грали вчора дозволила «минайцям» диктувати події на полі – ми більше володіли м’ячем, швидше його рухали до чужої штрафної і ефективніше діяли при його втраті.

Відкривати рахунок могли вже на7 хвилині – заробили 11-метровий пенальті. На жаль, його не реалізували – вже вдруге на цих зборах. Не забив Артем Мілевський.

Проте це тільки розізлило «минайців». Наша команда продовжила атакувати і мала чимало нагод для взяття воріт – тільки Антон Шиндер міг забивати двічі: спочатку після подачі з флангу він пробивав головою, але голкіпер врятував ворота суперника. А потім у ще одній атаці він знову виграв повітря,удар заблокували, а добити не вдалося – і м’яч полетів паралельно воріт.

Ближче до кінця першого тайму македонцям вдалося відсунути гру від чужих воріт, проте особливої загрози їх атаки не принесли воротам Каніболоцького – в захисті тріо Матіч-Карась-Малепе діяло надійно.

В другому таймі нашій команді все частіше вдавалося розхитувати оборону балканців завдяки швидким комбінаціям. І це почало приносити успіх. Спочатку хороший момент був у Книша, але його удар прийшовся поруч дальньої стійки.

Через пару хвилин через його ж фланг пройшла ще одна атака, яка закінчилася точним пасом Сніжка на Шиндера, і Антон з розвороту забиває у дальній – 1:0.

Північні македонці, звісно, ринулися в атаку, але до цього закарпатці були готовими і не втратили свого домінування в грі. За 10 хвилин ми змогли збільшити перевагу. Нігерієць Угочукву, який вийшов на заміну, заробив одинадцятиметровий пенальті і сам його реалізував – паненкою по центру – 2:0. До речі, забив гол у свій день народження, що двічі приємніше.


Македонці якщо і турбували ворота Каніболоцького, а пізніше Тарана, який вийшов на заміну, то виключно зі стандартів, адже всі швидкі їх виходи з оборони в атаку руйнували «минайці». Але один стандарт у них пройшов ідеально. Прямим ударом на 74-ій хвилині з метрів 20 вони таки забили.

Проте наступні 15 хвилин пройшли без особливих нервів для закарпатських вболівальників. «Минайці» вміло контролювали гру і не дозволяли багато на своїй половині поля. Могли забити і третій – Петрусенко наважився на удар з-за меж штрафної, але безрезультатно.

У підсумку гра так і закінчилася з рахунком 2:1. Перша перемога нашої команди на цих зборах, яка однозначно додасть настрою колективу та вболівальникам.

Наступний і заключний товариський поєдинок наша команда проведе в п’ятницю, 5 лютого. Суперник – рівненський «Верес».
Категорія : Спорт


Залишити Коментар