Зимовий Кубок Берегівщини вибороли футболісти Запсоні

грудня 29 / 2020
У завершальній зустрічі силами помірялися ФК “Запсонь” та ФК ”Кідьош”. На шляху до заключного матчу перші у півфіналі досить легко здолали команду Вилока – 7:1, а от сільські спортсмени Кідьоша вирвали перемогу лише на останніх хвилинах зустрічі з великоберезьким “Талісманом” – 2:1.

Фінал проходив на берегівському стадіоні “Дружба” за суворого дотримання вимог карантину. Запсоньці вийшли вперед уже на 8-ій хвилині, коли Шандор Мішак майстерно реалізував пенальті – 1:0. Через чверть години вони ж скористалися провалом у захисті суперника і Гергель Давід подвоює рахунок – 2:0. На 35-ій хвилині помиляється кіпер “Кідьоша” досвідчений Річард Бейреш і шкіряний після пострілу з гострого кута Давіда Баркасі опиняється в сітці – 3:0.

У другій половині гри футболісти “Кідьоша” докладали максимум зусиль, аби хоча б скоротити розрив у результаті. Але удари Дьєрдя Пийтера та Міклоша Надя не досягають цілі: їх парирує страж воріт “Запсоні” Андраш Товт. І тут вкотре спрацьовує старе правило - “Не забиваєш ти, забивають тобі”: Шандор Мішак і Давід Баркасі оформлюють дубль. В підсумку 5:0 на користь запсоньців.

“Перемога в Зимовому Кубку дещо компенсувала гіркоту від досить слабких виступів у районному чемпіонаті,- поділився з Голосом Карпат президент клубу Ференц Буда.- Останнє можемо пояснити відсутністю на багатьох матчах основних гравців команди, які паралельно виступають за кордоном. Сподіваюсь, що здобуття Кубку послужить хорошою мотивацією для подальших успішних поєдинків.”
Категорія : Спорт


Залишити Коментар