На Закарпатті відбувся дитячий турнір з футболу

листопада 10 / 2020
Вже третій за ліком турнір "Macron Cup" проводився серед команд 2010 р.н. та молодших. Змагання зібрали дев'ять команд, які впродовж чотирьох днів визначали сильнішого. На першому етапі змагань учасники турніру грали за коловою системо кожен з кожним. В останній день змагань команди очікували матчі плей-оф та за підсумкові місця. Про це йдеться на сайті lobda.at.ua.

Дві ужгородські команди пробились до півфіналу Зінедін та Авангард, однак скласти конкуренцію Буковині та Карпатам їм було досить складно. Тож у фіналі грали одні з кращих футбольних шкіл Західної України. Фінал вийшов вкрай захоплюючим та динамічним і завершився результативною нічиєю 2:2. А в драматичній серії післяматчевих пенальті львів'яни завоювали перемогу.
У боротьбі за бронзові нагороди в ужгородському дербі мінімальну перемогу святкували підопічні Яромира Лободи. Єдиний влучний постріл у грі належить Дмитру Качуру.

Минайці вибороли п’яте місце зігравши внічию з Буковиною-2, і краще пробивши післяматчеві пенальті. Мункач став сьомим перегравши київську Говерлу.
Категорія : Спорт


Залишити Коментар