На Рахівщині урочисто відкрили новий спортмайданчик

жовтня 12 / 2020
На Рахівщині урочисто відкрили новий спортмайданчик
9 жовтня 2020 року, у селі Водиця відбулося урочисте відкриття сучасного трисекційного спортивного майданчика зі штучним покриттям.
Новий майданчик дозволить займатися спортом та оздоровлюватися одночасно учасникам трьох секцій: двох волейбольних та однієї – футбольної. Збудувати його вдалося завдяки залученню коштів із обласного, районного та сільського бюджетів.

Зі щирими вітаннями на урочистості з нагоди такої події завітали голова Рахівської районної ради Василь Дан, в.о. начальника відділу освіти районної державної адміністрації Наталія Ворохта та сільський голова села Водиця Іван Ватрала. Саме їм було надано почесне право перерізати стрічку і відкрити новозбудований спортивний майданчик , а також – закинути перші м’ячі.

Вітаючи винуватців торжества, очільник району Василь Дан зауважив, що спортивний майданчик стане справжнім осередком фізичного виховання, сприятиме формуванню потенційного олімпійського резерву, допоможе виростити здорове покоління.

«Сьогоднішня подія не є політичним піаром, оскільки я не балотуюся на цьогорічні місцеві вибори. Користуючись нагодою, бажаю всім учасникам виборчих перегонів мудрості, виваженості, консолідації зусиль та перемог для розвитку нашого прекрасного краю», – підкреслив очільник району Василь Дан.

Також голова Рахівської районної ради Василь Дан у своєму виступі подякував голові Закарпатської обласної ради Михайлу Рівісу, депутатському корпусу Закарпатської обласної ради та голові Закарпатської обласної державної адміністрації Олексію Петрову, Рахівській районній державній адміністрації, депутатському корпусу Рахівської районної ради та сільському голові села Водиця Івану Ватралі за виділення коштів на дане будівництво.

Довідково: Голова Рахівської районної ради Василь Дан разом із головою Рахівської районної державної адміністрації Віктором Медведем у 2020 році спрямували кошти із державного бюджету, так званої «освітньої субвенції», на будівництво шести спортивних майданчиків у Рахівському районі, а саме: у с. Луг, смт. Великий Бичків (школа- інтернат), м. Рахів (школа №2), с. Кваси, с. Відричка та смт. Ясіня (школа №2). На даний момент будівництво даних спортивних майданчиків виконано на 50%, а у деяких селах на 90 % (очікують на сучасне штучне покриття).
Категорія : Спорт


Залишити Коментар