В Ужгороді стартував мотопробіг

липня 20 / 2020
В Ужгороді стартував мотопробіг
Попереду 6 тисяч кілометрів, понад 50 міст України та майже два тижні справжніх пригод – в Ужгороді стартував «Мотопробіг Єдності 2020». З державним прапором та кримськотатарським стягом байкери з усієї країни та з-за кордону проїдуть через м. Чонгар аж до острова Хортиця.


Мотопробіг проводиться вже вчетверте. Щороку організатори намагаються захопити ще більші маршрути, більші території. Утім мета акції залишається незмінною – продемонструвати територіальну цілісність України та єдність її багатонаціонального суспільства.

– Зараз ми вже в Берегові, зупинилися на обід, – розповідає учасник акції, байкер Сергій, по кличці Тамада. – Попереду тисячі кілометрів, але я вже хочу проїхати аж до Запоріжжя. Я думаю, це дуже корисна штука – таким чином об’єднати Україну. До забігу я готувався ретельно – розібрав мотоцикл, усе мало працювати чітко, як годинник. Сподіваюся, що моя Honda витримає подорож. Загалом активною їздою на мотоциклі я вже займаюся близько 6-ти років і завжди мріяв узяти участь у цій акції. Зараз наша колона складається приблизно із 70-ти мотоциклів. Хтось збирається їхати на довгу дистанцію, хтось на коротку. Загалом я думаю, число колони під час мандрівки буде змінюватися. Окрім байкерів з України, у мотопробігу взяли участь також іноземці з Чехії, Угорщини, Польщі. У кожному місті у нас запланована культурна програма. Тож я думаю: така подорож – це прекрасна нагода побачити на власні очі, наскільки красива у нас країна!
Категорія : Спорт


Залишити Коментар