Форвард ФК «Ужгород» Сергій Машталір: «Хочеться вже повернутися якомога швидше на поле, щоб тренуватися з командою»

квітня 03 / 2020
Форвард ФК «Ужгород» Сергій Машталір: «Хочеться вже повернутися якомога швидше на поле, щоб тренуватися з командою»
Нападник ужгородської команди Сергій Машталір поділився своїми думками з приводу футбольної паузи, спричиненою коронавірусом, а також очікуванням відновлення поєдинків.

– Через коронавірус призупинена робота більшості закладів, масові події, в тому числі й футбольні матчі, перенесені на невизначений термін. Як проходить твій карантин?

– Я поїхав за межі міста. Намагаюся підтримувати форму, регулярно бігаю на свіжому повітрі у лісі, займаюсь самостійно на тренажерах. Стараюсь знаходити десь травичку, аби пограти трохи з м’ячем. Засумував без футбола. Хочеться вже повернутися якомога швидше на поле, щоб тренуватися з командою. На жаль, нинішня ситуація не дозволяє це робити. Звичайно, як і всі, хочу, аби все це закінчилось. Щоб кожен міг займатися своєю улюбленою справою.

– Весняна частина чемпіонату Другої ліги так і не розпочалась. Як окреслиш виступи команди у дебютному турнірі?

– У першому колі ми виглядали непогано. А в другому — незнаю, що сталось — потрапили у програшну серію. І не змогли з неї вилізти. Але тепер в нас є ще третє коло. Сподіваємось, зможемо покращити своє турнірне становище.

– Відчув суттєву різницю між професійною лігою та аматорською?

– Звичайно, різниця відчувається відразу. Всі команди більш грамотніше грають, у кожній команді досвідчені футболісти, які при перших наших помилках використовують їх. Аматорський чемпіонат також був цікавим. Матчі були інтригуючими. Але у Другій лізі відчувається професіоналізм. Будемо намагатися не розчарувати наших вболівальників.

Офіційний сайт ФК «Ужгород»
Категорія : Спорт


Залишити Коментар