Новини Закарпаття

Сьогодні відбулося розширене засідання Президії Конгресу місцевих та регіональних влад при Президентові України

🤝🇺🇦Сьогодні відбулося розширене засідання Президії Конгресу місцевих та регіональних влад при Президентові України. Його учасникам Володимир Зеленський представив План перемоги.

☝️Це важливий документ, над яким працювала команда Президента, наші міжнародні партнери, дипломати, військові.

🇺🇦Його мета – справедливий мир для України.
План перемоги складається із 5 пунктів і 3 таємних додатків.

✅Пункт перший – вступ до НАТО. Це гарантії безпеки для України.

✅Пункт другий – посилення нашої оборони. Зброя, засоби ППО – є чіткий перелік необхідного для наших військових. Лише забезпечена армія може зупинити агресора.

✅Третій пункт – стримування. Україна пропонує розмістити на своїй території комплексний неядерний стратегічний пакет стримування, який буде достатнім для захисту країни від будь-якої воєнної загрози з боку Росії.

✅Четвертий пункт – економічний. Його мета – угода про спільний захист критичних природних ресурсів. Привласнити їх – одна з цілей ворога. Але ми прагнемо їх захистити, адже це наша можливість зростання.

✅П’ятий пункт – безпека і стосується післявоєнного періоду. Українська армія продемонструвала свою боєздатність. Унікальний досвід наших військових щодо ведення сучасної війни може стати основою для посилення армії НАТО.

🤝Дякуємо Президенту, його команді і всім фахівцям, які працювали над Планом Перемоги.

☝️Нам потрібно якомога більше підтримки, щоб він став реальністю. Ми також будемо спілкуватися із нашими партнерами, щоб донести важливість кожного з пунктів задля перемоги. Нашій країні потрібен справедливий і переможний мир!

👍Для того, щоб ми перемогли, щоб запанував мир на нашій землі, нам дуже важлива і потрібна підтримка друзів. Але найсильніші українці тоді, коли єдині, коли згуртовані, коли кожен і кожна на своєму місці йде до спільної мети.
Перейти на сайт