Новини Закарпаття

На Рахівщині два поліцейські підрозділи району отримали нові автомобілі

У рамках проєкту «Поліцейський офіцер громади» ще два поліцейські підрозділи району отримали нові автомобілі.

Дві поліцейські станції Рахівської та Великобичківської територіальних громад отримали нові службові автомобілі. Забезпечені всім необхідним, вони щоденно та наполегливо працюватимуть, щоб кожен місцевий житель та гість району відчував себе в безпеці і знав, що в будь-який момент може звернутися до поліцейського офіцера громади, який завжди на зв’язку та готовий допомогти.

На церемонії вручення автомобілів були присутні заступник начальника Головного управління Національної поліції в Закарпатській області полковник поліції Роман Ус, заступник голови Рахівської РВА-РДА Павло Басараба, начальник Рахівського РВП ГУНП Василь Негря, в. п. міського голови, секретар ради та виконкому Рахівської міської ради Євген Молнар, заступник голови Влеикобичківської селищної ради Дмитро Шімон, поліцейські офіцери громад головного управління національної поліції у Закарпатській області, місцеві правоохоронці та підприємці.

Це значно покращить мобільність та оперативність правоохоронців у виконанні їхніх обов’язків. Нові автомобілі дозволять поліцейським швидше реагувати на виклики та забезпечувати безпеку громадян у віддалених населених пунктах.
Перейти на сайт