Новини Закарпаття

Цьогоріч 20 випускників УжНУ вже обрали професію митника




Пошук енергійних, цілеспрямованих, амбітних та відповідальних фахівців потребують не лише підприємства й організації, а й державні установи, аби посилити свої колективи та, як кажуть в народі: «влити молоду кров».

Щонайменше двічі на рік Ужгородський національний університет організовує вкрай актуальний захід, на якому роботодавці пропонують студентам реалізувати свій потенціал у різних сферах життєдіяльності регіону.

Захід покликаний налагодити професійні контакти, отримати цінний досвід та реагувати на вимоги сучасного ринку праці.

На цьогорічному осінньому «Ярмарку вакансій» було представлено 15 роботодавців області. Студенти вишу залюбки цікавилися різними пропозиціями професій, серед яких: митники, патрульні поліцейські, судова охорона та ін. А присутні на заході представники компаній з іноземними інвестиціями шукали спеціалістів з виробництва сучасної технології, менеджменту.

Закарпатська митниця вчергове скористалася можливістю прийняти участь у ярмарку, пропонуючи молодим людям вакансії на різних посадах та консультуючи зацікавлених осіб щодо швидкого працевлаштування.

Наступним етапом було проведення для студентів тренінгів на теми: «Топ 5 кроків для успішного проходження співбесіди», «Методи пошуку роботи: інтернет-ресурси та офлайн інструменти».

До слова, у рамках підписаного торік між Держмитслужбою України та УжНУ Меморандуму про співпрацю, у Закарпатську митницю вже прийнято на роботу 20 випускників цього вишу.


Перейти на сайт