Українська Академія Лідерства відкрила в Ужгороді другий формаційний рік для молоді з усієї України

жовтня 22 / 2024



➡️19 жовтня Українська Академія Лідерства відкрила в Ужгороді другий формаційний рік для молоді з усієї України. Офіційне відкриття другого року діяльності Академії відбулося у новому місці на вул. Підградській, 33б.

Цей день став простором для партнерів, медіа, випускників, батьків, крім того, провели панельну дискусію «Лідерство через вплив: як ефективно мотивувати та надихати без використання формальних повноважень».

➡️ Привітали молодь та побажали продуктивного навчання міський голова Богдан Андріїв, перший заступник голови Закарпатської облради Андрій Шекета, директорка департаменту освіти, науки молоді та спорту Закарпатської ОВА Мар’яна Марусинець, начальниця управління у справах культури, молоді та спорту Ужгородської міськради Алла Чернобук.

➡️Цьогорічна програма об’єднала 34 підлітків, зокрема, із Харківської, Київської, Сумської, Львівської, Полтавської, Івано-Франківської областей, Криму. Методологія Української академії лідерства робить великий акцент на роботі в групах, формуванні міцних соціальних звʼязків, тому така кількість студентів цього року є оптимальною для втілення програм, зазначають в УАЛ.

➡️Протягом 10 місяців студенти Академії навчитися працювати в команді, досягати цілей, брати відповідальність за своє життя та долю країни, проводити різноманітні заходи, реалізувати проєкти, волонтери.

Довідково☝️УАЛ – це формаційна платформа особистісного та суспільного розвитку для молоді на основі цінностей. Академія за відповідною річною програмою між школою та університетом для вмотивованих підлітків 16-20 років та масштабні соціальні проекти для суспільства.


Категорія : Суспільство


Залишити Коментар