Закарпастькі ювенали провели лекції з протидії булінгу школярам області

жовтня 19 / 2024
Співробітники підрозділів ювенальної превенції регіону продовжують активну роботу в напрямку протидії булінгу. Правоохоронці відвідують начальні заклади, де організовують для школярів повчальні лекції


Сьогодні однією з проблем серед молоді є цькування, використовуючи фізичне чи психологічне насильство, тобто булінг.

Поліцейські-ювенали ведуть активну профілактичну роботу в напрямку викорінення та запобігання такого явища у шкільних колективах. Саме тому впродовж тижня правоохоронці навідували різні заклади освіти, де влаштовували виховні години разом із педагогами.

На лекціях учні почули інформацію про види булінгу, як від нього вберегтися, міри покарання за вчинення, а також навчилися відрізняти булінг від звичайного конфлікту. Окрім визначення самого терміну та його класифікації, працівники поліції надали можливість слухачам поділитися власними міркуваннями щодо даної тематики та поділитися їх досвідом.

Правоохоронці наголосили на тому, що важливо не боятися повідомляти про факти вчинення насильства відносно них або інших учасників навчального процесу, та ставитися з повагою один до одного.

На завершення заходів ювенали нагадали школярам правила безпечної поведінки у школі й вдома, та застерегли бути обережними на дорогах.

Відділ комунікації поліції в Закарпатській області
Категорія : Суспільство


Залишити Коментар