На Закарпаття вкотре завітали представники фонду Stichting Onderlinge Zorg Oekraïne та добровольці-вогнеборці з Нідерландів

жовтня 17 / 2024


Ще й пів року не минуло, а вони вже знову тут. На Закарпаття вкотре завітали представники фонду Stichting Onderlinge Zorg Oekraïne та добровольці-вогнеборці з Нідерландів. Іноземні гості влаштували для команди вогнеборців з с. Малі Геївці навчання з гасіння пожежі у житловому будинку.

За легендою, займання виникло в одній з кімнат і допомоги потребувала людина, яка через щільний дим не могла вибратися назовні. Вогнеборцям потрібно було утворити ланку газодимозахисної служби, врятувати людину, роль якої грав манекен, котрий колеги з Нідерландів завчасно заховали у будинку. А насамкінець, подати воду та ліквідувати пожежу. Саме займання виявилось незначним, однак через щільне задимлення довелось застосувати систему димовидалення.

Це навчання стало справжнім випробуванням для команди місцевих пожежників. Воно засвідчило їхню готовність діяти чітко й рішуче у найскладніших умовах. А головне – показало, що обладнання, яке наші нідерландські друзі подарували під час першого візиту, використовується ефективно і за призначенням.




Категорія : Суспільство


Залишити Коментар