Новини Закарпаття

Студенти Української академії лідерства завітали сьогодні до міськради Ужгорода




Цього разу вона об'єднала 34 активних молодих людей із 14 регіонів України – Харківської, Київської, Сумської, Львівської, Полтавської, Івано-Франківської, Криму та низки інших. Частина студентів повернулася задля навчання в Академії з-за кордону. Методологія Української академії лідерства передбачає великий акцент на роботі в групі, формуванні міцних соціальних звʼязків, тому така кількість студентів цього року є оптимальною для втілення програми, зазначають в УАЛ.

Із молоддю зустрілися міський голова Богдан Андріїв, начальниця управління у справах культури, молоді та спорту міськради Алла Чернобук, начальницею Служби персоналу та спецроботи Олена Макара.

Протягом десяти місяців студенти Академії вчитимуться працювати в команді, досягати цілей, брати відповідальність за своє життя та долю країни. А також докладатися до розвитку громади через суспільну діяльність: заходи, проєкти та волонтерство.

Довідково: Українська академія лідерства — це формаційна платформа особистісного та суспільного розвитку для молоді. Академія поєднує річну програму між школою та університетом для вмотивованих підлітків 16-20 років та масштабні соціальні проєкти для суспільства.
Перейти на сайт