Новини Закарпаття

«Власна справа»: грант, що допоможе бізнесу досягти успіху


«Власна справа»: грант, що допоможе бізнесу досягти успіху ‼️

Виробництво заморожених напівфабрикатів останніми роками має позитивну динаміку і не зважаючи на сильні позиції лідерів галузі, постійно з’являються нові торгові марки, що здобувають свою частку ринку завдяки вивченню потреб споживачів та пропозиції нових смаків, нестандартних форм, пакування тощо.
У березні 2020 року чоловік пані Марії започаткував власну справу з виробництва напівфабрикатів. Бізнес розвивався, попит на продукцію зростав. Весною 2021 року було зареєстровано торгову марку – ТISTOMis. Але лютий 2022р. повністю перевернув все з ніг на голову. У кінці 2022 року через свою мобілізацію чоловік закрив підприємницьку діяльність. Для того, аби продовжити справу та забезпечити надалі працівників роботою, Марія зареєструвалася фізичною особою - підприємцем. Завдяки наполегливій роботі бізнес розвивається, попит на продукцію зростає, виникла необхідність у збільшенні виробництва та розширенні наявного асортименту.
Для підтримки та розвитку власного бізнесу вирішила скористатись державною програмою «Власна справа», що дає змогу придбати додаткове обладнання, збільшити об'єми переробки і, відповідно, кількість зайнятих на виробництві. Звернулась до обласного центру зайнятості із заявкою на отримання гранту, підготувала всі необхідні документи, пройшла співбесіду та отримала позитивну відповідь.
«ТISTOMis - використання тільки натуральних продуктів та дотримання всіх вимог організації виробництва. Продукцію впізнають на ринку, її полюбили і дорослі і діти. Враховуючи попередній досвід та всі виклики, які я успішно здолала, впевнена, що буду надалі активно та ефективно вести бізнес відповідно до сучасних гастрономічних тенденцій та попиту клієнтів», - ділиться планами на майбутнє п. Марія.
У 2024 році «Власною справою» на Закарпатті уже скористалися 152 суб’єктів господарювання, з початку дії програми позитивні рішення про надання грантів/мікрогрантів отримали 269 осіб. Грантоотримувачам області вже профінансовано 65,9 млн грн. Головною метою цієї програми є створення нових робочих місць, бізнес-проєктами передбачено створення 586. Програмою передбачається, що повернення коштів відбувається у вигляді податків та зборів.
Консультації надаються у будь-якій філії Закарпатського ОЦЗ та за телефоном ☎️050-805-55-27.
📌Більше про мікрогранти на сайті ДЦЗ за посиланням https://www.dcz.gov.ua/storinka/mikrogrant-vlasna-sprava.
📌Наш Телеграм-канал https://t.me/Pidtrumka_DCZ_Zakarpattja.
Перейти на сайт