Новини Закарпаття

3 жовтня пройшов «Ярмарок вакансій» в Центральному парку Мукачева



«Ярмарок вакансій»
Міжнародний фонд навколишнього середовища Регіон Карпат «NEEKA» за фінансування Агенства ООН у справах біженців та співорганізаторів Мукачівської міської ради , Мукачівської філії Закарпатського обласного центру зайнятості 3 жовтня провели «Ярмарок вакансій» в Центральному парку Мукачева. Організатори Ярмарку запросили підприємства, навчальні заклади міста, учнівську ,студентську молодь.
18 підприємств представили вільні робочі місця на ярмарку вакансій в Мукачеві для того,щоб ознайомити молодь та шукачів роботи з можливостями працевлаштування. Роботодавці презентували актуальні вакансії шукачам роботи , а учасники ярмарку мали можливість ознайомитись з організаціями, підприємствами та установами, які беруть участь у заході, переглянути актуальні вакансії, підібрати професію відповідно до своєї спеціальності та професії , заповнити своє резюме, отримали вичерпні відповіді від роботодавців та домовитись про майбутнє працевлаштування .
6 навчальних закладів міста презентували роботу навчальних закладів а саме: терміни навчання, максимальне врахування вимог роботодавців, сучасну матеріально-технічну базу та впровадження новітніх технологій. Учнівська молодь переконалася, що, обираючи професію, необхідно обов’язково врахувати свої нахили, здібності, особисті та суспільні інтереси, зрозуміли, що значення професії у житті людини залежить не стільки від характеру роботи, скільки від того, як до нього ставиться сама людина, наскільки професія відповідає її запитам і можливостям.
Фахівці служби зайнятості Мукачівської філії розповіли учасниками заходу про реальні можливості працевлаштування , скоригували дії шукачів роботи щодо працевлаштування вже в ході проведення даного заходу .
Всі, хто завітав на ярмарок, одержали корисну інформацію, яка допоможе вирішити питання працевлаштування,бо Робота мрії зовсім поруч, потрібно лише зробити крок вперед !
Перейти на сайт