Новини Закарпаття

Представники Ужгорода взяли участь у Міжнародній виставці-форумі SECURITY 2.0, присвяченій нагальним питанням безпеки



Міжнародна виставка-форум SECURITY 2.0, присвячена нагальним питанням безпеки, відбулася в Києві 2-3 жовтня. Захід має винятковий гуманітарний характер і був спрямований на забезпечення стабільності та захисту громадян України. Ужгород на форумі представили начальник управління охорони здоров’я та захисту цивільного населення міської ради Ярослав Глагола та начальник відділу захисту цивільного населення Володимир Кувик.

Форум включає конференції з актуальних напрямків: сучасна безпека, безпека інфраструктури, цифрова безпека, аналіз методів та технологій для надання першої медичної допомоги у кризових ситуаціях, організація навчання інструкторів домедичної допомоги, захисні споруди цивільного захисту, засоби індивідуального захисту тощо. Обговорювали питання проблематики сучасних методів розмінування тощо.

Також програма виставок включала в себе форуми «Безпека громад і підприємств: цифрова безпека та цивільний захист», а також «Фінансові засади гуманітарного розмінування та компенсації в аграрному секторі». Відбулися і майстер-класи з домедичної допомоги, де кожен учасник отримав сертифікат слухача.

Підготували виставку-форум «Euroindex», громадська спілка «Ліга оборонних підприємств України», Асоціація саперів України, за підтримку Міністерства оборони України, Міністерства економіки, Держслужби спецзв’язку та захисту інформації, Міністерства з питань стратегічних галузей промисловості, Служби безпеки України, ДСНС та ДССЗЗІ, Асоціації операторів та інструкторів з першої допомоги та тактичної медицини, Асоціації малих міст України, Конгресу самоврядування України, а також Королівства Нідерланди, Королівства Швеції, уряду Японії, Програма розвитку ООН.
Перейти на сайт