Новини Закарпаття

Медико-соціальному реабілітаційному центру «Дорога життя» - 25

Медико-соціальному реабілітаційному центру «Дорога життя» - 25

☝️3 жовтня 1999 року в Ужгороді був створений Медико-соціальний реабілітаційний центр «Дорога життя». Нині йому вже 25 років. На обліку в центрі "Дорога життя" перебуває 239 дітей і сімей. В реабілітаційному центрі працюють за трьома програмами. Це програма денного догляду для дітей, денного догляду для осіб з інвалідністю та підтримане проживання. Щодня працівники центру збирають автобусами в обласному центрі 48 дітей та 18 молодих людей. найстаршому в нас 50 років
👌 З нагоди ювілею Медико-соціального реабілітаційного центру «Дорога життя» в приміщенні обласної філармонії відбулися урочистості. Привітати колектив і вихованців з цією подією завітав заступник голови Закарпатської обласної ради Василь Дем’янчук.
👉 «Кожна людина, проживши на цьому світі – проходить певну дорогу життя, - відзначив Василь Дем’янчук. – Важливо, як ми її проходимо. Особливо, що стосується по відношенню один до одного, до наших діток, до людей з особливими потребами…25 років – це багато чи мало? Вважаю, що ви стали дорослими».
👉 За словами заступника голови обласної ради Василя Дем’янчука, Медико-соціальний реабілітаційний центр «Дорога життя» за чверть століття своєю роботою заслужив визнання. «Сьогодні зала Обласної філармонії переповнена, - сказав Василь Дем’янчук. – І це яскраве свідчення того, що свою роботу колектив Центру робив якісно і люди це цінують. Наведу слова з вислову: «Дорогу здолає той, хто йде». Бажаю Центру з Божою допомогою завжди рухатися вперед і здолати шлях достойно. Щоб «Дорога життя», якою ви назвали Центр, завжди відповідав змісту вашої роботи. І кожен із вас дочекався своїх рідних та близьких, які сьогодні захищають Україну. Миру, добробуту і перемоги!»
🤝 Від імені обласної ради, її керівництва, депутатського корпусу Василь Дем’янчук вручив колективу Медико-соціального реабілітаційного центру «Дорога життя» подяку Закарпатської обласної ради.
Перейти на сайт