Новини Закарпаття

В Мукачеві відкрився офіс для підтримки бізнесу “Зроблено в Україні”




3 жовтня 2024 року на базі Мукачівської філії Закарпатського обласного центру зайнятості за адресою м. Мукачево, вул. Миру, 73 запрацював офіс підтримки мікро- і малого бізнесу «Зроблено в Україні». Це вже другий офіс у Закарпатській області, що відкрив свої двері для підприємців, готових до створення та розвитку свого бізнесу.Тут вони зможуть отримати інформацію про урядові програми підтримки українських виробників та умови участі в них.

Фахівці офісу надаватимуть практичну допомогу з написання бізнес-планів, оформлення документів для участі в грантових програмах у рамках урядового проєкту єРобота серед яких програми «Власна справа» та «Грант для ветеранів/ветеранок та їх подружжя» та інші державні програми підтримки бізнесу у межах політики «Зроблено в Україні»
Також надаватимуться консультації щодо послуг, які пропонує служба зайнятості для малого і мікробізнесу, зокрема - надання ваучерів на навчання, компенсації за працевлаштування безробітних, внутрішньо переміщених осіб, учасників бойових дій, за облаштування робочих місць для працівників з інвалідністю тощо.

Участь у відкритті офісу взяли міський голова Мукачева Андрій Балога, заступник голови Мукачівської районної військової адміністрації Ігор Яворський, підприємці Мукачівщини, серед них ті, що розширили чи відкрили свій бізнес завдяки програмам «Власна справа» та «Грант для ветеранів/ветеранок та їх подружжя».

Офіси «Зроблено в Україні» - складова політики Уряду з підтримки українських виробників. Мета платформи “Зроблено в Україні” — розвиток вітчизняного виробництва та підтримка українського бізнесу для посилення економічної самодостатності України.
Купувати українське означає давати роботу людям і підтримувати нашу економіку.
Перейти на сайт