Закарпатських нацгвардійців з нагоди Дня захисників і захисниць України привітав заступник голови ОВА Олександр Музиченко

жовтня 01 / 2024
🫡 🇺🇦 Закарпатських нацгвардійців з нагоди Дня захисників і захисниць України привітав заступник голови ОВА Олександр Музиченко.

Він подякував військовослужбовцям за стійкість та сміливість, за те, що мужньо боронять країну і стоять на варті безпеки й спокою нашого краю.

💬 «На лінії вогню і в тилу ви попри все залишаєтеся вірними своїй присязі. Ми завжди пам'ятатимемо й подвиг тих героїв, які поклали життя в боротьбі за незалежність нашої держави», – підкреслив Олександр Музиченко.

🤝 Заступник очільника краю вручив військовослужбовцям частини 3115 Нацгвардії України високі державні й обласні нагороди. Зокрема, медалі «За військову службу Україні», «Захиснику Вітчизни», а також почесні грамоти ОВА.

📍До привітання й нагородження також доучилося керівництво обласної ради, Ужгородської районної військової адміністрації, міської ради, Ужгородської греко-католицької богословської академії та інші. Насичену концертну програму з нагоди свята для нацгвардійців підготували студенти Академії культури і мистецтв.

Дякуємо кожному та кожній, хто сьогодні боронить нашу свободу 💙💛
Пишаємося вашою силою та хоробрістю!
Категорія : Суспільство


Залишити Коментар