Новини Закарпаття

Додаткові засоби ППО, зброя, навчання пілотів F-16, 8 млрд доларів допомоги - це та багато іншого - результати візиту Президента України Володимира Зеленського у США

🇺🇦🇺🇸Додаткові засоби ППО, зброя, навчання пілотів F-16, 8 млрд доларів допомоги - це та багато іншого - результати візиту Президента України Володимира Зеленського у США.

Глава держави провів низку важливих зустрічей із очільниками інших країн, міжнародними організаціями, а також із кандидатами на пост президента Сполучених Штатів Камалою Гаріс і Дональдом Трампом.

Для України підтримка США – дуже важлива і цінна. Ми вдячні за черговий пакет оборонної допомоги, що підсилить наших воїнів на полі бою, дозволить захищати міста від ракетного терору ворога.

Також триває робота над Планом перемоги, який ретельно вивчають і опрацьовують світові лідери.
Цивілізованому світу потрібен мир, а для цього Україна повинна здолати агресора, який попри всі міжнародні статути, домовленості розпалив жорстоку кровопролитну війну та геноцид у серці Європи.

🤝Вдячні Президенту Володимиру Зеленському і його команді за лідерство, за об’єднання світових лідерів у питаннях підтримки, захисту та відновлення України.
Перейти на сайт