Новини Закарпаття

Прикордонники Чопського загону провели виїзні акції зі школярами Ужгородського району



ШКОЛЯРАМ ЗАКАРПАТТЯ – ПРО ПРИКОРДОННУ СЛУЖБУ ТА ОХОРОНУ ДЕРЖАВНИХ РУБЕЖІВ

У рамках заходів з національно-патріотичного виховання молоді та з нагоди прийдешнього Дня захисника і захисниці України, прикордонники Чопського загону провели виїзні акції зі школярами Ужгородського району.

Цього разу прикордонники відділу «Соломоново» завітали до учнів Чопського ліцею ім.Іштвана Сечені, а військовослужбовці відділу «Великий Березний» - до учнів Великоберезнянського ліцею.
Дітям розповіли про важливість та престиж професії охоронця державних рубежів, про завдання, які виконують «зелені берети» в умовах сьогодення, про їх активну участь у відбитті збройної агресії росіян проти України.

Найцікавішою частиною зустрічі, стали, як завжди, показ зброї та спеціальної техніки, які використовуються в охороні кордону, демонстрація роботи операторів безпілотних літальних апаратів і кінологів зі службовими собаками.

Пізнавальною для хлопців та дівчат була й бесіда про переваги роботи прикордонника як майбутньої кар’єри у соціально відповідальному відомстві, яке піклується про кожного співробітника та гарантує повний пакет соціального захисту.
Викладач та курсанти Державної прикордонної служби України імені Богдана Хмельницького розповіли учням порядок вступу до їхнього вишу, про перспективи навчання та гарантоване забезпечення випускників по його завершенні місцем роботи.

Найприємніші враження від зустрічей отримали усі: для дітлахів – це, насамперед, багато нової цікавої інформації, для прикордонників – спілкування з молоддю, яка із захопленням і цікавістю слухала розповіді правоохоронців.



Перейти на сайт