Новини Закарпаття

На Закарпатті працює Пленум Асоціації хірургів України



На Закарпатті працює Пленум Асоціації хірургів України

Сьогодні голова Закарпатської обласної ради Роман Сарай взяв участь у відкритті Пленуму Асоціації хірургів України та урочистостях з нагоди 75-річчя видатного закарпатця, доктора медичних наук, Заслуженого лікаря України, професора УжНУ Василя Русина.

Захід зібрав провідних медиків України, які протягом Пленуму обмінюватимуться досвідом та новими ініціативами в галузі охорони здоров’я. Подія стала платформою для обговорення ключових питань сучасної хірургії, впровадження нових методів лікування та підвищення кваліфікації українських медиків, що є вкрай важливим у контексті сучасних викликів.

У своїй промові Роман Сарай насамперед привітав іменинника: «Ваші успіхи в хірургії та винахідницька діяльність – це вагомий внесок у розвиток вітчизняної медицини та новітніх технологій. Запатентовані інноваційні винаходи у хірургії - є свідченням вашого професіоналізму та прагнення допомогти людям. Закарпаття пишається вашими високими здобутками. Спасибі за цілу плеяду професійних хірургів, яким Ви передали свої знання і навички». Спікер обласної ради побажав імениннику міцного здоров’я, наукових досягнень та подальших успіхів у медичній сфері.

Окрім цього, Роман Сарай висловив подяку присутнім хірургам за їхню професійну майстерність та жертовне служіння: «Ваша робота – це неоціненний внесок у медицину, особливо в ці складні часи, коли країна потребує висококваліфікованих лікарів більше, ніж будь-коли. Дякуємо вам за вашу працю, за врятовані життя співвітчизників та наших Воїнів!».



Перейти на сайт