Стартує безоплатна програма «Iron Women», яка передбачає перекваліфікацію жінок

вересня 26 / 2024

🏗️ Стартує безоплатна програма «Iron Women», яка передбачає перекваліфікацію жінок, котрі хочуть опанувати навички управління будівельною технікою. Українки зможуть пройти навчання і стати операторками екскаватора та фронтального навантажувача.

✅ Ініціативу втілює шведська неприбуткова організація Beredskapslyftet у партнерстві з Volvo Construction Equipment та ETS Group у межах проєкту Reskilling Ukraine за підтримки Міністерства економіки України.

👩‍🎓 Програма «Iron Women» складається з теоретичного курсу (проходить онлайн) та практичного навчання, яке відбуватиметься на техніці Volvo Construction Equipment, серед якої – перший в Україні електричний колісний навантажувач.

👉 Навчання завершується професійною атестацією на отримання кваліфікації «машиніст екскаватора 5 розряду» та «водій навантажувача 4 розряду». Ця кваліфікація передбачає роботу на підприємствах без права виїзду на дороги загального користування.

📍Участь у програмі безоплатно можуть взяти жінки від 18 років, які мають дійсне водійське посвідчення будь-якої категорії та досвід водіння. Навчання, проживання та харчування покриваються коштом проєкту Reskilling Ukraine.

Подати заявку на участь у програмі можна за посиланням ➡️ https://cutt.ly/2eUzuADA.
⏳ Заявки приймаються до 6 жовтня.
Початок навчання – жовтень 2024 року.

Закарпатська ОВА
Категорія : Суспільство


Залишити Коментар