Новини Закарпаття

Американські посадовці відзначили: путін щозими намагається використовувати холод як зброю

«Найбільший виклик – що робити, коли немає електроенергії. Влітку це одна ситуація, а ближче до зими – зовсім інша. Адже йдеться ... й про опалення, зв’язок, телефон – усе. Це твоє життя», – сказав Президент України Володимир Зеленський у Нью-Йорку на зустрічі з керівниками провідних американських енергетичних, фінансових і страхових компаній, адміністраторкою Агентства США з міжнародного розвитку Самантою Пауер та заступником держсекретаря США з управління та ресурсів Річардом Вермою.

Американські посадовці відзначили: путін щозими намагається використовувати холод як зброю. Потрібно, щоб він переконався, що його ставка є хибною, як це було досі».

На зустрічі докладно обговорили плани з підготовки до зими та можливість реалізації спільних проєктів в енергетичній сфері.

25 вересня електроенергію відключати не планується. Але в міру можливості кожному з нас теж варто готуватися до зими, можливих відключень, подбати про утеплення житла. Про те, що вже таки осінь – почала нагадувати і погода 😋
Перейти на сайт