Новини Закарпаття

"Майнова" комісія Закарпатської облради розглянула низку важливих питань



☝️ 23 вересня під головуванням Петра Станка засідала постійна комісія Закарпатської обласної ради з питань регіонального розвитку, адміністративно-територіального устрою, комунального майна та приватизації. Участь у засіданні взяли голова Закарпатської обласної ради Роман Сарай, перший заступник Андрій Шекета, заступник голови комісії Василь Федурцьо, керуюча справами, секретар комісії Мирослава Ливч, члени комісії Ірина Мацепура, Віктор Русин та Зоя Темнохудова.
☝️ Комісія погодила винесення на чергову сесію Закарпатської обласної ради питання щодо внесення змін до Програми фінансового забезпечення проєктів міжнародної технічної допомоги на 2021 – 2024 роки, Методики розрахунку і порядку використання плати за оренду майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області та затвердження технічної документації із землеустрою для Берегівського ліцею сфери послуг.
☝️ Депутати під час засідання підтримали рішення щодо включення низки будівель та приміщень до Переліку об’єктів спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області, що підлягають приватизації, надання дозволів про списання рухомого транспортних засобів з балансу комунальних підприємств Закарпатської обласної ради та вилучення та закріплення рухомого та нерухомого майна об’єктів комунального майна.
☝️ “Майнова» комісія також погодила винесення на сесію питання щодо здійснення державно-приватного партнерства щодо проєкту «Реставрація з пристосуванням та управління нежитловими приміщеннями, що розташовані за адресою: м.Берегове, вул. Габора Бетлена, буд.1". Ця будівля відома, як палац князя Габора Бетлена, є пам’яткою національного значення і повинна бути реконструйована коштом приватного інвестора. У подальшому її використовуватимуть як освітній заклад та музей.
☝️ Депутати рекомендували винести на сесію питання щодо призначення Валентина Пацкана керівником комунального підприємства «Закарпатський інформаційно-аналітичний центр» Закарпатської обласної ради. До цього він 1,5 року працював у статусі виконуючого обов’язки директора.
☝️ Комісія погодила на внесення на 16-ту сесію Закарпатської обласної ради усі проєкти рішень.

Перейти на сайт