Реабілітація військових та онкохворих на Закарпатті (відео)

вересня 21 / 2024



Це пан Михайло. Чоловік з Ужгорода. Ніс службу у лавах 128 Закарпатській бригаді. Під час виконання бойового завдання отримав поранення. Нині відновлюється у реабілітаційному відділенні Виноградівської районної лікарні. У лікувальній установі кваліфіковані медичні працівники допомагають Михайлові та іншим захисникам України, що отримали травми відновити фізичне та психологічне здоров’я. Реанімаційне відділення Виноградівської районної лікарні почало функціонувати два тижні тому.

За власні кошти та за підтримку волонтерських організацій вдалося придбати сучасне обладнання для реабілітації пацієнтів з різними нозологіями. Використовують устаткування для тренування м’язової пам’яті та розвитку малої моторики. Також за підтримки волонтерів, установі вдалося отримати спеціальне обладнання для купання хворих.

Крім того, за потреби. лікарі допомагають бійцям з оформленням соціальних документів. На першому поверсі установи, лікування проходять хворі з онкологічними захворюваннями. Пані Ганні – 62 роки. Вже близько 9-ти місяців жінка отримує підтримуюче лікування. Лікарі підтримують стан хворих та дбають про їх фізичне благополуччя.

На сьогодні в установі проходять лікування 12 хворих. Як зазначають медичні працівники, і надалі працюватимуть для розвитку відділень та дбатимуть про пацієнтів, що найбільше зараз потребують піклування.


Категорія : Суспільство


Залишити Коментар