Новини Закарпаття

На Закарпатті обговорили розбудову безбар’єрного простору у туристичній сфері

📌 На Закарпатті обговорили розбудову безбар’єрного простору у туристичній сфері

Безбар’єрність у готелях, санаторіях, базах відпочинку та приміщеннях туристичних компаній стала темою щотижневої онлайн-зустрічі «Діалог влади та бізнесу».

З представниками закладів туристичного сектору зустрілися заступник голови Закарпатської ОВА Олександр Пацкан, керівниця управління туризму та курортів Маріанна Готра, в.о. начальника управління містобудування та архітектури Роман Микитин.

▶️ «У нашій області найбільше санаторіїв у країні, де маломобільні групи населення можуть пройти курс лікування чи реабілітації. Йдеться не тільки про осіб з інвалідністю, а й родин з дітьми, людей похилого віку та інших. Саме тому важливо зробити все можливе, щоб люди навіть в умовах війни почували себе на Закарпатті безпечно й комфортно», – наголосила Маріанна Готра.

Учасники обговорили особливості надання доступу до туристичних послуг, важливість комунікації без бар’єрів та створення сприятливого суспільного середовища в туризмі.

✅ Усі матеріали онлайн-зустрічей «Діалог влади та бізнесу» доступні до перегляду й завантаження в окремому розділі на порталі «Допомога Закарпаття»: https://tinyurl.com/usf634ss
Перейти на сайт