Європейський тиждень мобільності в Ужгороді - сьогодні до уроку в «автобусному класі» долучилися 5-класники Ужгородського ліцею №8

вересня 20 / 2024


Європейський тиждень мобільності в Ужгороді - сьогодні до уроку в «автобусному класі» долучилися 5-класники Ужгородського ліцею №8.

Нині була, мабуть, найбільш інформаційно насичена програма: свої зусилля об’єднали Комунальне Підприємство "Ужгородський муніципальний транспорт" , ГО ФОРЗА і Патрульна поліція Закарпатської області .

Представники ГО «ФОРЗА» розповіли дітям про поведінку в автобусі, правила проїзду, роздали світловідбивальні браслети.

Працівниці патрульної поліції нагадали дітям правила дорожнього руху, розповіли про дорожні знаки, а ще – дозволили проїхатися у патрульному авто.

Керівник КП «Ужгородський муніципальний транспорт» Віталій Готра розповів, як працює підприємство, де знаходяться всі комунальні автобуси, дітям показали, як миють автобуси та випускають їх у рейс, як ремонтують, про різні типи автобусів, які їздять як містом, так і за кордон, також відповіли на запитання.

На сьогодні понад 250 школярів долучилися до European Mobility Week. Зокрема, й учні Ужгородський мистецький ліцей "Перспектива", Ужгородський ліцей №7, Ужгородський ліцей "ІМІДЖ", Ужгородський ліцей імені Василя Степановича Гренджі-Донського. За словами організаторів, дуже тішить, що протягом цього тижня до уроків в «автобусних класах» виявили інтерес ще декілька шкіл. Тож зацікавлення у використанні громадського транспорту зростає!

#SharedPublicSpace #MobilityWeek







Управління освіти Ужгородської міської ради
Категорія : Суспільство


Залишити Коментар