Новини Закарпаття

Важливе рішення для регіонів та громад, які обрали індустріальні парки (ІП) довгостроковим інструментом економічного розвитку - Віктор Микита

Важливе рішення для регіонів та громад, які обрали індустріальні парки (ІП) довгостроковим інструментом економічного розвитку.

Ще три такі парки в різних областях країни отримають державне фінансування в межах ініціативи Президента Володимира Зеленського «Зроблено в Україні». Зокрема, йдеться про «БФ Термінал» на Закарпатті, «Вінницький індустріальний парк» та «Коростень» на Житомирщині https://is.gd/2sGwTU.

Завдяки Державній програмі стимулювання розвитку індустріальних парків на цих обʼєктах спільними коштами інвестора та з державного бюджету буде побудовано важливу транспортну й енергетичну інфраструктуру.

Закарпатська, Вінницька та Житомирська області, а також відповідні громади у цих регіонах отримають колосальний ріст надходжень до місцевих і обласних бюджетів й суттєве збільшення кількості робочих місць для людей.

В умовах воєнного стану цей ресурс критично необхідний для фінансування на місцях програм підтримки Сил оборони й безпеки, освіти, соціального та цивільного захисту, а також є невід’ємною частиною посилення спроможності громад.

Дякуємо Главі держави за важливі ініціативи, які посилюють нашу країну, Міністерство розвитку громад, територій та інфраструктури України, а також Міністерство економіки України за ефективну реалізацію інструментів для збереження і розвитку нашої промисловості.

Дякуємо українському бізнесу, котрий попри війну залишив виробничі потужності тут й розвиває економіку України.
Перейти на сайт