Роман Сарай: «Головний аудитор закладів охорони здоров’я — це пацієнт»

вересня 19 / 2024
Роман Сарай: «Головний аудитор закладів охорони здоров’я — це пацієнт»

У Закарпатті з робочим візитом перебуває голова Національної служби здоров’я України Наталія Гусак. Голова Закарпатської обласної ради Роман Сарай взяв участь у спільному брифінгу, поспілкувався з керівниками медзакладів та територіальних громад області.
🏥 На заході обговорювали питання планового моніторингу НСЗУ закладів охорони здоровʼя Закарпаття, які надають допомогу при інсульті, інфаркті міокарда, пологах та новонародженим зі складними неонатальними випадками у межах Програми медичних гарантій.

🎙️ Голова обласної ради Роман Сарай зазначив: «Вважаю, що головний аудитор закладів охорони здоров’я — це пацієнт, який задоволений рівнем і якістю надання медичних послуг».

🧑‍🦽Спікер обласної ради подякував НСЗУ за анонсування повного контрактування реабілітаційного пакету з 2025 року, що є важливим у зв'язку зі зростаючою потребою у реабілітаційних послугах. Тому майбутній профільний медичний центр "4.5.0", який нині активно будується в Ужгороді, матиме всі необхідні умови для повноцінного функціонування.
Категорія : Суспільство


Залишити Коментар