Новини Закарпаття

Тристоронній Меморандум про співпрацю підписала Закарпатська ОВА з Міністерством молоді і спорту та Перечинською міською радою

✍️Тристоронній Меморандум про співпрацю підписала Закарпатська ОВА з Міністерством молоді і спорту та Перечинською міською радою. Разом з представником міністра Сергієм Тимофеєвим та мером Іваном Погоріляком обговорили деталі документу.

☝Закарпаття стане першим регіоном, де реалізовуватимуть експериментальний проєкт. Він спрямований на залучення спортивних клубів як громадських організацій. Пілотним стане місто Перечин. Тут спортивні клуби будуть рушієм фізкультурно-оздоровчої та спортивної діяльності і надавати послуги у сфері фізичної культури і спорту. Усе для того, щоб забезпечити руховою активністю різні групи населення.

📍Триватиме експеримент до 31 грудня 2025 року. За його результатами вдасться модернізувати спортивну сферу, щоб більш якісно готувати майбутніх спортсменів і популяризувати фізичну активність серед населення – від малого до великого.

👍🏃‍♂️Дуже приємно, що такі проєкти розпочинаються із Закарпаття. Я сам люблю спорт. Він – невід’ємна частина мого життя, і на власному прикладі бачу зміни, які несуть за собою заняття фізичною активністю. Тому підтримую і вболіватиму за такі ініціативи у нашому краї.
Перейти на сайт