Новини Закарпаття

Триває робота у постійних комісіях обласної ради

Триває робота у постійних комісіях обласної ради

Сьогодні в обласній раді профільні комісії продовжили роботу щодо розгляду проєктів рішень, які виносяться на розгляд крайового парламенту 26 вересня 2024 року.

☝️Члени комісії з питань екології та використання природних ресурсів, агропромислового комплексу, розвитку села та земельного устрою - Василь Якубець, Іван Савко, Гейза Гулачі, Микола Дербак під головуванням Георгія Горвата, детально розглянули пропоновані питання, проаналізували з керівниками профільних департаментів та надали рекомендації щодо їх реалізації.
Зокрема обговорили низку обласних програм та зміни до них, а також запропонували механізм плану формування мережі закладів освіти, що забезпечуватимуть здобуття повної загальної середньої освіти з 1 вересня 2027 року, у частині узгодження переліку з місцевими громадами. Спікер обласної ради Роман Сарай обґрунтував своє бачення алгоритму дій із вирішення окремих питань майнового сектору та освітньої галузі.
☝️Розглянуті питання схвалили, окремі – скерували на розгляд профільних комісій та президії обласної ради.

☝️Комісія з питань розвитку бізнесу, виробничої інфраструктури, банківської діяльності та інвестицій, яку провів Ярослав Шукаль, насамперед погодила Звіт про виконання фінансового плану комунального підприємства «Закарпатський інформаційно-аналітичний центр» Закарпатської обласної ради за ІІ квартал 2024 року. Представники комісії Андрій Андріїв, Єва Якушева, Іван Барна, Володимир Суботовський, Йосип Фізеші надали рекомендації з окремих проєктів рішень, які будуть узагальнені та опрацьовані в установленому порядку.

☝️У роботі профільних комісій взяли також участь: перший заступник голови обласної ради Андрій Шекета, заступник голови - Василь Дем’янчук, керуюча справами обласної ради Мирослава Ливч, голова комісії з питань бюджету Наталія Штефуца, а також доповідачі з питань, що розглядалися.
Перейти на сайт