Керівники області подякували закарпатським рятувальникам за професіоналізм та самовіддану службу

вересня 17 / 2024

Керівники області подякували закарпатським рятувальникам за професіоналізм та самовіддану службу

Сьогодні виконуючий повноваження голови Закарпатської обласної ради Андрій Шекета та т.в.о. голови ОВА, депутат обласної ради Мирослав Білецький зустрілися з особовим складом Головного управління ДСНС України в Закарпатській області з нагоди професійного свята — Дня рятівника.

Керівник обласної ради подякував рятувальникам за сумлінне, самовіддане, високопрофесійне виконання службових обов’язків, вагомий внесок у реалізацію державної політики в сфері цивільного захисту населення та високі показники у службовій діяльності.

«Щодня ви стикаєтеся з небезпекою, ризикуєте власним життям заради того, щоб врятувати інших. Окрім того, що ви відмінно виконуєте свої службові обов'язки, ви даруєте людям надію. Адже, коли трапляється складна ситуація, кожен, звернувшись до вас, знає: рятувальники приїдуть — і все буде добре. Це надзвичайно важливий психологічний момент. Також, ви є прикладом для підростаючого покоління, кажу вам це, як батько трьохрічного сина. Тож бажаю вам мужності, стійкості, сил та душевної рівноваги від усвідомлення того, що завдання виконане добре, і всі залишилися цілими й неушкодженими! Нехай у вас буде небагато роботи!» — зазначив він.

Нині українські рятувальники у рядах захисників країни, вони розміновують українські поля, рятують з-під завалів мирних жителів, запобігають руйнівним наслідкам стихій. На жаль, із початку повномасштабної війни 97 рятувальників віддали найцінніше – своє життя за суверенітет і свободу України.

Кращим закарпатським рятувальникам Андрій Шекета вручив нагороди. Відзнаками Закарпатської обласної ради нагороджено службовців цивільного захисту Головного управління ДСНС України у Закарпатській області: Грамотами - Івана Горзова, Омеляна Опіца, Ігоря Чепу, Юрія Чопея. Подяку оголошено: Іванові Копінцу, Сергієві Туру.
Категорія : Суспільство


Залишити Коментар