Новини Закарпаття

На Закарпатті до несення служби приступили ще два поліцейські офіцери громади

👮🏻‍♂️На Закарпатті до несення служби приступили ще два поліцейські офіцери громади

Вчора, 12 вересня, ще в двох районах області було представлено поліцейських офіцерів громад. Заходи відбулися у Тячівському та Хустському районах.

📍Про законність та безпеку понад 30 тисяч громадян у Нересницькій територіальній громаді дбатиме Олександр Танчинець. Йому ввірено 12 населених пунктів: села Нересниця, Підплеша, Ганичі, Новоселиця, Тисалово, Тарасівка, Терново, Вишоватий, Петрушів, Широкий Луг, Пригідь та Фонтиняси.

📍У Драгівській громаді, населення якої сягає майже 14 тисяч осіб, забезпечуватиме порядок Віктор Войнагій. Територія обслуговування поліцейського включає у себе 7 сіл: Драгово, Забереж, Кічерели, Становець, Вільшани, Золотарьово та Забрідь.

Правоохоронці виразили свою готовність до відданого несення служби та надання допомоги тим, хто цього потребує у будь-який час доби.

На заходах також були присутні голови громад, представники правоохоронних органів, депутатського корпусу й громадськості. Поліцейським офіцерам громад побажали виправдати довіру та сподівання громадян, чию безпеку їм довірили.

ℹ️Довідково: поліцейські станції розташовані за адресами с. Нересниця, вул. Грушевського, 25, Тячівського району, та с. Драгово, вул. Центральна, 100, Хустського району.
Перейти на сайт