Новини Закарпаття

Закарпаття зустріло евакуаційний потяг із Краматорська Донецької області


Закарпаття продовжує демонструвати підтримку та солідарність із внутрішньо переміщеними особами, які тікають від війни. Сьогодні область зустріла черговий евакуаційний потяг із Краматорська, привітавши 41 особу, серед яких 22 діти. Багато з них привезли з собою найцінніше – домашніх улюбленців та улюблені іграшки, а частина з новоприбулих возз'єднається з родичами, які вже раніше знайшли прихисток у Закарпатті.

Для тимчасового проживання цих людей виділили дві локації в селах Родниківка Мукачівського району та Вишково Хустського району. Умови проживання відповідають усім необхідним стандартам, що забезпечує новоприбулим комфорт і безпеку.

Дякуємо обласним організаціям та міжнародним партнерам за їхній внесок у допомогу під час евакуації та розселення. Серед них – департамент соціального захисту населення, рятувальники, а також гуманітарні місії, такі як "Проліска", Червоний Хрест Закарпаття, NEEKA Ukraine, СОС Дитячі Містечка Україна та NGO Nehemiah Ukraine, які вкотре підтримали цей процес.

Це вкотре підкреслює силу єдності та підтримки, яку Закарпаття надає переселенцям під час війни.

Перейти на сайт