Чеські партнери вчергове доставлять допомогу для Закарпаття

серпня 29 / 2024


Делегація представників органів місцевого самоврядування Закарпатської області перебуває з робочим візитом у чеському краї Височина.

Сьогодні відбулася зустріч із чеськими партнерами, на якій, серед іншого, було обговорено питання передачі комунальної техніки для потреб громад Закарпаття. Керуюча справами обласної ради Мирослава Ливч зазначила, що ця ініціатива стала можливою завдяки конструктивній співпраці з чеськими партнерами, яка триває вже понад 17 років. Представники краю Височина презентували техніку, яку можуть передати для нашого регіону. Техніка у належному стані, тому наразі працюють над організацією її доставки. 🚘🚗

🎙️ «Ця допомога є важливою для підтримки місцевих громад Закарпаття, особливо в нинішній складній ситуації. Підтримка чеських партнерів завжди є вчасною та актуальною», — зазначила Мирослава Ливч і від імені голови обласної ради та депутатського корпусу висловила щиру вдячність за конструктивну співпрацю і допомогу, надану в рамках міжнародного співробітництва.

🤝Чеські партнери, у свою чергу, запевнили у подальшій підтримці нашої області, адже постійно переконуються, що спільні проєкти успішно реалізуються в Закарпатті задля розвитку громад та покращення життя жителів регіону.

Серед представників чеської сторони: Їржі Бєгоунек, почесний гетьман краю Височина, Зденек Кадлец, директор Регіонального управління краю Височина, голова Благодійного фонду "ВіЗа", Мартін Гіскі, Катержина Свободова, начальник відділу канцелярії губернатора та ін.

Закарпаття на зустрічі також представляють депутати обласної ради: Чубірко Володимир - голова правління БО БФ «ВІЗА», Шукаль Ярослав - директор Ужанського національного природного парку та представнитки: Керецьківської ТГ, Пилипецької ТГ, Нересницької ТГ та Виноградівської й Ужгородської міських рад.


Категорія : Суспільство


Залишити Коментар