Сьогодні, у День пам’яті захисників, які загинули в боротьбі за незалежність в Ужгороді вшанували світлу пам'ять воїнів

серпня 29 / 2024


29 серпня, у День пам’яті захисників, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України, в обласному центрі Закарпаття вшанували світлу пам'ять воїнів, які у повномасштабній війні росії проти України віддали своє життя за майбутню долю українського народу та держави.

До Меморіалу на Пагорбі Слави прийшли бойові побратими, матері, жінки, сестри та діти похованих тут Захисників, а також - керівництво області, міста, військові, правоохоронних та контролюючих органів, духовенство та громадськість краю. Колектив Закарпатської митниці представляв на заході Олександр Семирга.

Після загальнонаціональної хвилини мовчання присутні піднесли квіти до Меморіалу та могил полеглих бійців.

Серед відважних воїнів – колишній митник, майор-розвідник, активний громадський діяч Віталій Постолакі. Досвідчений командир розвідувального підрозділу 128-ї гірсько-піхотної бригади у 2015-му загинув під час боїв за Дебальцево.

Трагічно пішов з життя і молодий військовослужбовець, син співробітниці митниці Вікторії Власової – Дмитро Власов.

У 2023-му – у жорсткому бою за оборону Дебальцево втратила свою другу половинку працівниця митниці Дар’я Тегза. Чоловік - Анатолій Тегза, командир тактичної групи батальйону «Карпатська Січ», що був у складі 8-го окремого полку спеціального призначення, під час штурму ворожих позицій загинув від снайперської кулі.

Колектив митниці схиляє голови та шанує пам'ять всіх полеглих захисників України. Вічна пам'ять нашим мужнім Захисникам! Нехай їхні світлі образи назавжди залишаться в наших серцях!
Категорія : Суспільство


Залишити Коментар