Новини Закарпаття

В Україні з'явився перший посібник для інформаційних кампаній у сфері відходів

🌱 В Україні з'явився перший посібник для інформаційних кампаній у сфері відходів. Відтепер він став доступний для жителів Великобичківської громади!

Великобичківська громада стала однією з громад учасниць важливого проєкту "Підтримка реалізації системи управління відходами на місцевому рівні", що реалізується за підтримки HOVERLA / проєкт USAID в Україні та ГО "Еколтава".

Завдяки участі у цьому екологічному проєкті вдалося отримати КП "Великобичківське ВЖКП" сучасні ексклюзивні посібники «Кращі практики проведення інформаційних кампаній у сфері управління відходами».

Посібники були створені ГО "Еколтава" за підтримки HOVERLA / проєкт USAID в Україні. На їх сторінках містяться поради щодо проведення опитувань, створення відеоконтенту та багато іншого, що допоможе громаді ефективно впроваджувати інформаційні кампанії, підвищуючи обізнаність про важливість правильного управління відходами та залученню мешканців до активної участі у збереженні довкілля.

Посібники були передані до ЦНАПу Великобичківської селищної ради, де всі жителі громади зможуть ознайомитися з матеріалами.

Дякуємо ГО «Еколтава» за реалізацію грантового проєкту
«Підтримка реалізації системи управління відходами на місцевому рівні», яка стала можливою завдяки Агентству США з міжнародного розвитку (USAID) та щирій підтримці американського народу через Проєкт USAID «ГОВЕРЛА».
Перейти на сайт