ТОВ «Кейтерінг Діннер», яке обслуговує медзаклади розпочало сьогодні надавати послуги із харчування

серпня 24 / 2024


✅ТОВ «Кейтерінг Діннер», яке обслуговує 4 медзаклади КНП «Ужгородська міська багатопрофільна клінічна лікарня», розпочало сьогодні надавати послуги із харчування.

У перший день для пацієнтів центральної міської клінічної лікарні на вул. Івана Коршинського (колишня вулиця Олександра Грибоєдова), лікарні планового лікування (на вул.Минайській, 71), перинатального центру (міський пологовий будинок) та дитячої лікарні готують 560 порцій їжі. У будні готуватимуть близько 800 порцій (на вихідних хворих менше). Загалом потужності підприємства дозволяють харчувати до 1500 пацієнтів на добу.

Як ми інформували днями, Ужгородська міська багатопрофільна лікарня уклала із товариством договір на послуги із харчування, щоб покращити якість надання послуг. У перший робочий день оновленого харчоблоку до лікарні навідався міський голова Богдан Андріїв, щоб подивитися, що готують пацієнтам та як вдалося організувати роботу. Проконтролювати процес харчування у дитячій лікарні прийшла і медичний директор закладу Таїсія Шуберт.

☝️Отже, на сніданок були каша вівсяна з молоком та на воді (за показаннями), хліб, вершкове масло, яйце, чай із цукром та без цукру. Їжу розфасували у термоси, завантажили у мікроавтобуси та розвезли у заклади.

На другий сніданок – кава з молоком, булка з повидлом або ж булка здобна.

На обід готують три види перших страв – борщ зі сметаною, суп із м’ясними фрикадельками, суп протертий рідкий. Другі страви – картопляне пюре та гречка, до них м'ясо куряче запечене, гуляш із курячого філе, а також салат із буряка, пюре з буряка, салат із капусти. Також компоти – солодкий і без цукру.

На вечерю пацієнти матимуть на вибір кашу рисову з маслом, кашу манну безмолочну, гречку, рибні тефтелі, чай із цукром та без, кефір.

Як відомо, раціон пацієнта залежить від його хвороби, тож враховують усі нюанси, щоб він мав можливість повноцінно харчуватися. Також беруть до уваги особливості перебігу хвороби, специфіку окремих видів лікування.

📌Ужгородська міська рада докладає зусиль, аби покращити якість харчування, тому шукають рішення для реалізації цього завдання. Делегування організації лікувального харчування пацієнтів спеціалізованим компаніям – одне з таких рішень, у медзакладах в інших регіонах це добре себе зарекомендувало. Адже завдяки користуванню послугою кейтерингу медичний персонал лікарні може зосередитися на безпосередніх обов’язках, а розробкою, приготуванням і доставкою здорового раціону пацієнтам займатимуться відповідні фахівці.


Категорія : Суспільство


Залишити Коментар