Новини Закарпаття

Під час Конгресу місцевих регіональних влад при Президентові України розглянули низку важливих питань

Під час Конгресу місцевих регіональних влад при Президентові України розглянули низку важливих питань

☝️На запрошення голови Закарпатської ОВА Віктора Микити голова Закарпатської обласної ради Роман Сарай сьогодні взяв участь у засіданні членів Конгресу місцевих регіональних влад при Президентові України. Це – важливий комунікаційний майданчик між представниками місцевих територіальних громад та вищими органами державної влади, який дає можливість напряму вирішувати серйозні питання життєдіяльності краю.
👉 Обговорили низку важливих питань. Насамперед – щодо енергетичної безпеки краю. Ворог продовжує знищувати енергосистему держави. З наближенням зими потрібно приймати конкретні рішення. Вважаю, що в умовах війни необхідно забирати надмірну бюрократію щодо видачі тих чи інших дозволів. Це забирає надто багато часу та коштів, які можна було би використати на інші потреби, в тому числі й на підтримку ЗСУ.
👉 Під час Конгресу розглянули також питання критичного стану доріг державного та місцевого значення, інфраструктурних об’єктів, які потребують негайного ремонту. Розуміючи складну фінансову ситуацію в державі та пріоритети у видатках, звернулися до відповідних міністерств питання їх відновлення до числа пріоритетних. Адже від цього залежить безпека великої кількості людей.
Перейти на сайт