Мільйон на проєкт: триває конкурс фінансування громадських організацій, які надають послуги ветеранам та їхнім родинам

серпня 05 / 2024


24 липня Український шлях ветеранських фондів оголосив про старт конкурсу фінансування громадських організацій — Варто: відновлення.

За умовами проекту фінансування можуть отримати громадські організації, які надають ветеранам, їхній родині, а також сім’ям полеглих захисників і захисників можливість реабілітації через фізичну активність.

Кошти можна отримати на:
● облаштування необхідної інфраструктури (центрів фізичної реабілітації, клубів, секцій) для проведення тренувальних заходів для ветеранів;
● організація проведення заходів/тренувань для ветеранів під керівництвом кваліфікованих тренерів, реабілітологів, спрямованих на підвищення їх рухової активності та залучення до активного способу життя;
● проведення масових заходів (змагань) з фізичної активності для ветеранів, у тому числі ветеранів з видимою та невидимою інвалідністю.

Сума фінансової підтримки, що надається кожній переможцю: від 500 тисяч до мільйонів гривень.
Приймання заявок триватиме до 9 серпня 2024 року 18:00. Переможців серед проектів визначатимемо незалежною комісією.

Максимальний строк реалізації проекту — до 12 місяців.

Детальніше про умови та покрокову інструкцію — на сайті Українського ветеранського фонду:
https://veteranfund.com.ua/.../varto-shlyakh-vidnovlennya/

Запитання та уточнення щодо поданого аплікаційного пакета надсилайте на пошту uvfprojects@veteranfund.mva.gov.ua з обов’язковим зазначенням теми списку «Конкурс Проєктів «Варто: шлях відновлення» та номера заявки.

Ужгородська міська рада
Категорія : Суспільство


Залишити Коментар