Новини Закарпаття

На Хустщині запрацював Молодіжний центр «Синевир»



Виконувач повноважень голови Закарпатської обласної ради Андрій Шекета ознайомився з роботою Молодіжного центру «Синевир»

☝️ Виконувач повноважень голови Закарпатської обласної ради Андрій Шекета під час робочого візиту до Хустського району ознайомився з роботою Молодіжного центру «Синевир».
💪 Для місцевих дітлахів тут створені усі необхідні умови. Посприяли цьому партнери з міжнародної організації UNICEF, які виділили майже 1,4 мільйони гривень на ремонтні роботи, закупівлю обладнання та проведення заходів. Ще 400 тисяч гривень видатків профінансувала Синевирська сілька рада.
👉 Нині в молодіжному центрі активно займаються майже 30 дітей. Навчаються фото- та відеозйомці, роботі з соціальними мережами, розвивають креативне мислення, вивчають краєзнавство та знайомляться з основами ведення бізнесу. Щотижня для них відбувається кілька заходів, різноманітні майстер-класи та тренінги. Зокрема, нещодавно до них приїжджав один із Амбасадорів Закарпаття - відомий фотограф Михайло Дорогович. Користуючись нагодою, вихованці Молодіжного центру «Синевир» взяли інтерв’ю в Андрія Шекети. Виконувач повноважень голови Закарпатської обласної ради поділився з дітьми своїми секретами успіху та розповів про життєвий шлях.
👌 Андрій Шекета оглянув також ще одну новинку Синевирської громади – сучасний дитячий майданчик. Розташований він поруч із молодіжним центром. На ньому завжди гамірно і весело. Малеча із задоволенням проводить тут час. Майданчик збудували за допомогою Міжнародної організації з міграції (МОМ) в Україні за програмою «Людський вимір». Схожий дитячий майданчик збудовано і в сусідньому селі Синевирській поляні.




Перейти на сайт