Керівники Закарпаття привітали медиків із професійним святом

липня 26 / 2024


Керівники Закарпаття привітали медиків із професійним святом

🩺🏥👩‍⚕️ Сьогодні голова Закарпатської обласної ради Роман Сарай разом із головою ОВА Віктором Микитою вітали закарпатських медиків з прийдешнім професійним святом - Днем медичних працівників!

🎙️ «Величезна повага людям, які щодня роблять надзвичайно важливу та благородну роботу – лікують людей, - відзначив Роман Сарай. - Особливо тим, хто нині перебуває на сході нашої країни, у зоні бойових дій, хто періодично їздять у військові підрозділи, виконуючи там ті чи інші важливі завдання. Щомиті вони ризикують там своїм життям заради порятунку наших воїнів. Роблять усе можливе і не можливе. Під кулями, поміж вибухами снарядів, мін та бомб, між ворожими обстрілами та атаками проявлять справжній героїзм.
Не менш важлива і напружена праця медичного персоналу тут, на Закарпатті. Порятунок поранених наших бійців, надскладні операції, де відлік часу часто йде на хвилини та секунди. Складна реабілітація, де кожен людський випадок – унікальний і потребує особливого підходу, де часто добре і вчасно сказане слово вартує більше, аніж найдорожчі ліки. Цінуємо усе те, що ви робите сьогодні задля порятунку українських воїнів, цивільних та дітей. На ваших плечах — життя та здоров’я наших громадян».

🤝Голова Закарпатської обласної ради Роман Сарай побажав медикам бути щасливими, здоровими та успішними. Щоб надії і мрії обов’язково збувалися. Щоб кожен робочий день був кроком у бік професійного зростання і розвитку. Усім – мирного неба!



Категорія : Суспільство


Залишити Коментар