Попри складні умови заради безпеки водіїв та пасажирів окремі спроможні громади проводять відновлення автошляхів місцевого значення

липня 20 / 2024
🚧Попри складні умови заради безпеки водіїв та пасажирів окремі спроможні громади проводять відновлення автошляхів місцевого значення.

⚒️Так, ямковий ремонт триває у селах Ужгородського району в межах дороги О 071208 Ужгород – Палло. Зокрема, у населених пунктах Шишлівці, Тарнівці та Сторожниця. Загалом планують відновити близько 2000 м² дорожнього полотна.

👆Крім того, дорожні служби проводять аварійно-відновлювальні роботи на мостовому переході у межах автомобільної дороги загального користування місцевого значення С 070402 (Ужок – Нижні Ворота) – Буковець.

👆Нагадаємо, нещодавно через сильні опади і паводкову хвилю на інфраструктурному об’єкті відбулися руйнування, зокрема провалля. У зв’язку з цим рух мостом закрили.

📍Станом на сьогодні підрядна організація влаштувала камʼяний накид на укосах. Це потрібно для захисту від дії хвиль, течій, зміни рівнів води, атмосферних опадів та інших чинників, які призводять до руйнувань.

🤝Аварійно-відновлювальні роботи, які розпочали виконувати дуже оперативно, ще тривають, а про відкриття мосту повідомимо завчасно.
Категорія : Суспільство


Залишити Коментар