Не лише витримати конкуренцію, а й стати успішним – головне кредо бізнес-ідеї

липня 14 / 2024


Не лише витримати конкуренцію, а й стати успішним – головне кредо бізнес-ідеї.

📝Свою підприємницьку діяльність Юрій розпочав ще у 2017 році у сфері звукорежисерських послуг. В кінці 2018 року відкрив салон краси, який успішно працює до цього часу. З жовтня 2022 року відкрив автомайстерню з ремонту та обслуговування автомобілів.
Попри те, що відкриття автосервісу була та залишається однією з найбільш популярних бізнес-ідей в Україні, майстерня працює і кількість замовлень постійно зростає. Відчуваючи потребу в розширенні діючого бізнесу скористався програмою «Власна справа» урядового проєкту «єРобота», подав заявку на отримання мікрогранту, за допомогою фахівців обласної служби зайнятості підготував проєкт та отримав позитивне рішення від Державного центру зайнятості.
‼️У рамках реалізації бізнес-ідеї збільшив робочу зону. Наявність додаткового підйомника зумовило створення нового робочого місця, що збільшило перелік послуг та дозволило швидше обслуговувати автомобілі. До слова, з початку війни на волонтерських засадах СТО Юрія відремонтувало понад 20 авто загальною вартістю 249 тис. грн. для ЗСУ. Успіх полягає у сервісному підході, відповідальності майстрів, дотриманні обумовлених строків виконання робіт.
Урядовий проект “єРобота” передбачає надання українцям грантів для започаткування бізнесу, розвитку підприємництва та навчання, активізацію підприємницької діяльності та стимулювання створення робочих місць. Отримати гранти можуть як підприємці-початківці, так і люди, що вже мають досвід у бізнесі. Подача заявки на грант здійснюється через Портал Дія https://diia.gov.ua/services/grant-na-vlasnu-spravu.
У 2024 році «Власною справою» на Закарпатті уже скористалися 98 суб’єктів господарювання, з початку дії програми позитивні рішення про надання грантів отримали 223 особи. Грантоотримувачам області вже профінансовано 50,4 млн грн. 🔔Головною метою цієї програми є створення нових робочих місць, бізнес-проєктами передбачено створення 471. Програмою передбачається, що повернення коштів відбувається у вигляді податків та зборів.
Консультації надаються у будь-якій філії Закарпатського ОЦЗ та за ☎️телефоном 050-805-55-27.
📌Більше про мікрогранти та гранти на сайті ДЦЗ за посиланням https://www.dcz.gov.ua/storinka/mikrogrant-vlasna-sprava.
📌Наш Телеграм-канал https://t.me/Pidtrumka_DCZ_Zakarpattja.
Категорія : Суспільство


Залишити Коментар